KAPSZLI

Nehéz időszak áll mögöttünk, a járványhelyzet hozta kihívások mindenkit megviseltek. Mi azonban szeretnénk, hogy a 2022-es konferencia egyéb aspektusok mentén (is) szerveződjön.
Életünk során meg kell küzdenünk számos egyéb kihívással, szembe kell néznünk szokatlan, újszerű élethelyzetekkel és az ismeretlennel együttjáró bizonytalanság is olykor a hatalmába kerít bennünket. Létünk lényege a folyamatos átalakulás, a változás. Ismernünk kell a különböző életszakaszok, mérföldkövek, fordulópontok jellemzőit, tudnunk kell alkalmazkodni az új dolgokhoz és hallanunk kell arról is, hogy életünk meghatározó eseményei miképpen alakítják sorunk, jövőnk, személyünk, illetve mi milyen szerepet játszunk mindezekben.
Az idei konferenciát az ember életében bekövetkező kisebb-nagyobb változások megértésének, esetleges átkeretezésének és feldolgozásának szentelnénk.

Mi várható?

A Kapszli Pszichológiai Napok éves hagyománya a konferenciát összefoglaló programfüzet elkészítése. Idén rendhagyó módon digitálisan tesszük elérhetővé a programot. Itt tudjátok megtekinteni, illetve pdf formátumban letölteni a füzetet.

Rapid tanácsadás

A Bebalanced szakembereivel

Régóta gondolkodsz azon, milyen egy pszichológussal beszélgetni? Van egy konkrét dilemmád, amit megvitatnál egy pártatlan személlyel? El vagy veszve és jól jönne egy kis útbaigazítás? Szeretnél megerősítést kapni egy szakembertől? Megszólított az egyik előadás/műhely és szeretnéd tovább vinni a belső munkát?

Jelentkezz rapid konzultációnkra, amelyen 25 percben megoszthatod a Bebalanced Pszichológiai Pont egyik munkatársával érzéseidet, gondolataidat, szabadon felteheted kérdéseidet.  Szeretettel, nyugalommal és érdeklődéssel várunk kitelepült rendelőnk szobáiban.

A tanácsadás előregisztrációhoz kötött!